dissabte, 24 d’abril de 2010Contra corrent?

Al mon dels fòrums de bicicleta, no es lliura de problemes lingüístics.Aquestos fòrums serveixen per a l'intercanvi d'opinions, conèixer altra gent que comparteix la mateixa afició.O simplement, quedar per a pedalar una estoneta.Fins fa poc de tems. Existia forumbtt.cat. Del qual era membre ,però desgraciadament a desaparegut.Al estat espanyol, el fòrum més important es www.forommtb.com.Desgraciadament la única llengua permesa es el castellà.Molts usuaris empraven el català/valencià entre nosaltres i per això varem ser expulsats.Un ciclista de guardamar, alcoi, llombai, o la roca del Vallés, si vol quedar per muntar en bicicleta amb el seu veí un diumenge. A de utilitzat el castellà.La raó que exposen es la següent: Si un ciclista de Alcalà de henares entra al fòrum dintre del sub-fòrum ciclistes de la Safor(per exemple). Te dret a entendre si el diumenge aniran al monduver, o si per en canvi baixaran a polop de la marina.Per altra banda. El 98% d'usuaris d'aquest sub fòrum son uns tancats, i uns mal educats per utilitzar la seua llengua enlloc d'una llengua que entén tothom.Ja res hem sorprèn.Preguntar al meu amic Rafa de L'olleria com li va la vida hem pot costar una expulsió per"lenguaje inapropiado".Jo fa ja temps que no posteje al fòrum aquest, del qual tampoc hem volen donar de baixa.Fins i tot alhora de quedar amb els amics, i gaudir del que ens agrada no ens deixen tranquils.Almenys continuaré escrivint en casa en la meua llengua, amb el meu ordinador que utilitza Linux, que com jo es lliure.No vaig contra corrent .Simplement vull ser jo mateix.

1-La foto es d'un dia de neu pedalant per Agres.

5 comentaris:

 1. Si... tens tota la raó del mon, hi ha gent que es creu que perque parles un altra llengua eres un terrorista i que inclós la fa servir per a que altres no s'enteren del que dius. Jo he parlat amb gent d'eixe foro d'aragó i els he recomanat rutes quan van estar a Pasqua per ací, també vaig eixir amb un xic de Bilbao.... i no vam tindre cap problema... parlant s'enten la gent

  ResponElimina
 2. Sol·lució: evident. Passar d'eixe fòrum i crear-ne un de nou.

  ResponElimina
 3. S'en va crear un per forumbtt.cat però no se per que es va tancar.EL grup del amic tipotane varen crear un per a la zona sud de valència.I els meus amic un sobre tot per la zona d'elx i rodalies.El roin de es que poca gent dura funcionant en aquestos fòrums menuts solament i acaba tornat al gran.

  ResponElimina
 4. Al de forumbtt.cat crec que va haver algun problema de publicació de dades o algo aixina i al que estava jo(que el vam crear abans d'aquella moguda) va entrar un que es pensava que era el Obama del mtb i va resultar ser el Bin Laden del btt i sel va carregar.

  ResponElimina
 5. tota la raò tens! jo entre un poc però cada vegada posteje menys,això sí,ara he trobat gent de benissa que al ser nou al poble em vindrà bé per fer futures excursions....però així,quedaré amb ells no pel fòrum sino pel mòbil i en valencià.

  Desconeixia el forum que anomenes .cat però ben bé que m'havera agradat entrar.

  Adéu i salut,que estigau bons!

  ResponElimina