dilluns, 31 d’agost de 2009

Maleïda lumbalgia

Bon dia!
Fa ja temps que no estic per escriure . Almenys pel que respecta a temes bicicletils. I no escric, més que res per que ja fa setmanes que no puc pegar, ni una sola pedalada.
Vaig notar un mal d'esquena brutal . Vaig anar en una setmana a 3 metges, i cap dels tres hem van donar una solució (incloent el de capçalera i el del treball).
Avorrit de gests d'indeferencia , i de pastilletes amb molta pinta de placebo, i una efectivitat gairebé nul·la.
A més tot el meu entorn no para de dir, -potser tindràs que deixar de fer bici...
Jo que volava ja en un núvol de rutes amb les meues crossmax noves de trinca..., i ara de sobte potser tinga la columna fotuda amb qui sap , si una hernia , o un altra lesió encara per determinar.
La cosa es que ara estic de baixa, condemnat a hores de sofà, relaxants musculars i uns granets al cos cada dia. Al menys puc llegir i tinc una filio bonisca. La veritat que hem trobe desanimat ja que hem mire al espill i semble la torre de Pisa. Ja vorem que diuen en setembre amb les proves fetes...
De mentres paciència, el que tinc clar es que no soc home de sofà.

4 comentaris:

 1. Estas fen-te vell.

  Has provat algún massagista???
  El meu cunyat ademés de fer massatges també fa alguna coseta d´acupuntura.... encara que sone a caxondeo va molt bé;)

  ResponElimina
 2. hola rafa!.EStic anant a fisioterapia que algo fa.Almenys molt més que les pastilletes i resta de merda que donen els metges.El dia 21 tinc l'especialista ja vorem que diu.Tin un momo de bici que te cagues que en tot l'estiu res de res.A vore si me cure i ens veiem promte!Un abraç!

  ResponElimina
 3. HOla Xoxe, hacía mucho que no me pasaba por tu blog, ¿qué tal estás? ¿qué te han dicho?, no te desanimes, ah, y feliz día de Menjabollos!!!

  ResponElimina
 4. Bene, bene!.Hola Cris!.Pues nada.Por la SS me mandan a la unidad del dolor pero no me dan solución.Solo cirugia.Por mi cuenta voy a un Osteopata en Elche con el que estoy mejorando.En este último tengo esperanzas.A ver, si nos vemos y te cuento.Un abrazo para los tres.

  ResponElimina